Overtreders de klos op Winkelcentrum Weidevenne

06/03/2019

Woensdagmiddag 6 maart heeft Handhaving in samenwerking met de wijkagent een controle uitgevoerd op fietsen in Winkelcentrum Weidevenne op het Van Damplein. Er wordt regelmatig geklaagd over fietsers en scooters die zich niets aantrekken van de borden en hekken (fietssluizen) op de toegangsbruggen. Er werden in korte tijd acht fietsers en een snorbrommer aangehouden en voorzien van een bekeuring. Niet leuk, want voor de jeugd van 12 tot 16 jaar betekent het een boete van 28 euro plus negen euro administratiekosten. Voor ouderen die de borden negeren loopt de prijs op tot 55 euro plus administratiekosten. Overigens werd ook een aantal ondernemers aangesproken op het rijden met, en parkeren van, de bedrijfsauto op het winkelplein. De komende periode zullen er regelmatige controles plaatsvinden. U bent gewaarschuwd!

 

 

 

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

5 comments

 1. Anuradha schreef:

  Goed zo ze rijden zo hard op de winkel centrum van de damplein

 2. Daan schreef:

  Een hele goede actie, die wel vaker mag plaats vinden. Mijn ma doet elke dag daar boodschappen en ben blij als ze weer veilig thuis is. Want als die oudjes er wat van zeggen krijgen ze nog een grote bek. Ps, de boete naar 100 euro, 28 euro is echt niets voor die gasten.

 3. Ad Broeders schreef:

  Eindelijk. Moet veel vaker gebeuren.

 4. Bert Bronkhorst schreef:

  Mocht tijd worden, het is al heel lang een doorn in het oog. Nu ook nog de jeugd aanpakken die het nodig vind om de trappen constant te vervuilen met frisdrank en chips want dat ziet er soms echt verschrikkelijk uit. Hopelijk zet de politie deze trend voort.

 5. Nel schreef:

  Boete voor jongeren gelijk als de ouderen ,jongeren hebben vaker lak aan de overtreding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *