Update postcode loterij Winterclip in Weidevenne

27/11/2012

Gaston van de Postcode Loterij tussen figuranten

UPDATE

De opnames verliepen voorspoedig. Er was een “winters” zonnetje en de meest beelden werden geschoten bij droog weer. Buurtbewoners werden gevraagd of ze ook mee wilden doen op het kunstijs. De meesten vonden het wel leuk om dit alles van dichtbij mee te maken. “Best wel bijzonder als zoiets gebeurd in je eigen wijk, ik wist niet wat ik zag toen ik langs liep!” Huizen werden ondergespoten met nepsneeuw, er was een koek-en-zopie-tent en er brandde een vuurkorf.

De sfeer tijdens de opnames was rustig en ontspannen. Iedereen stond gezellig in het zonnetje te wachten op wat komen zou. Na een aantal keer oefenen op het kunstijs, was de clip uiteindelijk in de middag klaar.

Een grote truck stond op de achtergrond met daarop 48 miljoen, maar dat was meer voor het sfeerplaatje. Dit houdt niet in dat er een prijs is gevallen van 48 miljoen. Het juiste bedrag wordt later aangepast in de uiteindelijke clip die in januari 2013 wordt uitgezonden. Kijk voor meer foto´s naar het fotoalbum.

foto´s: redactie weidevenner.nl

Bericht van 27 november

Aanstaande donderdag zijn de opnames van de postcodeloterij Winterclip bij het Papyrusplantsoen in Weidevenne.  Er wordt gestart rond 09.30 uur. De omgeving zal omgetoverd worden tot een winters landschap waar de opnames zullen plaatsvinden. Deze winter zal heel Nederland kunnen genieten van Weidevenne op tv …..

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *