Onze wijkagent

17/12/2010

Beste inwoners van de Weidevenne,

Mijn naam is Bob van den Bergh, wijkagent van de nieuwbouwwijk Weidevenne. Sommigen kennen mij waarschijnlijk al door mijn aanwezigheid in de buurt. Toch grijp ik deze gelegenheid graag aan om mij nog even aan u voor te stellen. Mijn loopbaan bij de politie begon in het waterrijke Landsmeer. Tijdens de reorganisatie van de Rijkspolitie naar de Regiopolitie Zaanstreek-Waterland in 1991 verhuisde ik naar Purmerend. Omdat ik woon en werk in Purmerend, blijf ik goed op de hoogte van wat er leeft en speelt. Inmiddels ken ik delen van deze stad als mijn broekzak: ik heb namelijk in de Purmer-Zuid, de Gors en het Centrum gewerkt.

Verreweg de meeste tijd vul ik in als wijkagent, maar ik draai ook wel eens mee met de noodhulp in Purmerend en soms in Waterland. Als wijkagent houd ik me vooral bezig met gebeurtenissen in de wijk Weidevenne en probeer bij te dragen aan het oplossen van allerlei kwesties, zoals: een langlopende (buren)ruzie of een veiligheidsprobleem. Het kan zijn dat de politie hierin in een rol heeft of dat de gemeente iets moet regelen om een situatie te verbeteren. Ook komt het voor dat bewoners of ondernemers zelf iets moeten organiseren om een bepaald probleem aan te pakken. Ik probeer de verschillende partijen te adviseren en te laten inzien hoe iets het beste kan worden opgelost.

Samen leven in de Weidevenne op een voor iedereen prettige manier, daar gaat het om. Als u met mij een afspraak wilt maken, dan kunt u bellen naar 0900-8844 of mailen via de website http://www.politie.nl/Zaanstreek-Waterland/Uw Wijk/Weidevenne. Ik spreek u graag!

Uw wijkagent,

Bob van den Bergh

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *