Ontwerp nieuwe speelplek Bloemfontein

10/04/2020

In november 2019 ontvingen bewoners van de Bloemfontein en omgeving een brief waarin de gemeente vroeg om aan te geven wat zij, en met name de kinderen, voor invulling willen geven aan de nieuw in te richten speelplek. Via de website konden zij laten weten wat de wensen zijn en daarop zijn veel reacties ontvangen. Op basis van alle wensen en opmerkingen is zorgvuldig een ontwerp gemaakt, waarbij zoveel mogelijk rekening is gehouden met de verschillende wensen.

Er worden meerdere speelplekken tegelijk aangepakt en hierdoor is het helaas niet mogelijk om aan te geven wanneer de speelplek bij de Bloemfontein klaar is. Het is de bedoeling om de werkzaamheden binnen 3 tot 5 maanden af te ronden. Bewoners die in de directe omgeving van de speelplek wonen, krijgen een brief als de werkzaamheden starten.

Overlast
Er kan enige overlast van geluid en machines zijn. De uitvoerder zal proberen de overlast voor bewoners zoveel mogelijk te beperken. Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neem dan contact op met Jan Willem Visser, via telefoonnummer (0299) 452 452. Voor en na de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Niels Konijn, via hetzelfde telefoonnummer of e-mail naar speelplekjes@purmerend.nl

PDF-tekening ontwerp speelplek

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *