Nieuwe speeltoestellen Rotterdamhaven

23/03/2021

Op het binnenterrein van Rotterdamhaven zijn de speeltoestellen aan vervanging toe. Voor de nieuwe inrichting van de speelplek wordt zoveel mogelijk rekening houden met de wensen en behoeften van kinderen. Daarom mogen de kinderen aangeven wat zij het liefst willen doen op de nieuwe speelplek. Bewoners wordt gevraagd samen met (klein)kinderen de speeltoestellen uit te kiezen. Daarna gaat de gemeente aan de slag met een ontwerp voor de speelplek. Als het ontwerp klaar is, worden de bewoners geïnformeerd.

Er  kan gekozen worden uit allerlei mogelijkheden, zoals schommelen, klimmen of glijden. Het gaat om een speelplek voor kinderen van 2 tot en met 12 jaar. De opties waaruit ze kunnen kiezen, passen bij deze leeftijdscategorie. Dat kan tot 19 april 2021 op www.purmerend.nl/mijnkeuze  Daarna gaat de gemeente aan de slag met een ontwerp, en als dat klaar is worden bewoners geïnformeerd.  

Vragen
Heeft u vragen, suggesties en/of ideeën voor speelplekken? Dan kunt u contact opnemen met Niels Konijn, (0299) 452 452 of via een email naar speelplekjes@purmerend.nl

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *