Nieuwe speeltoestellen op Piramidepad Weidevenne

28/11/2020

In juni 2020 kregen bewoners van Piramidepad, Faraostraat, Cairostraat, Nijlstraat) en Oasestraat een brief van de gemeente om aan te geven wat zij, en met name de kinderen, voor ideeën hadden over de nieuwe invulling van de speelplek. Via de website kwamen veel reacties binnen en op basis van alle opmerkingen en wensen is een ontwerp gemaakt. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de verschillende wensen. Via een nieuwe bewonersbrief is op een bijgevoegde schets te zien hoe het er gaat uitzien.

Op het ontwerp is te zien dat er speeltoestellen worden geplaatst op de plek waar nu nog plantsoen is. Dat stuk wordt omgezet naar gazon, vergelijkbaar met hoe het elders op het Piramidepad is uitgevoerd. 

Start werkzaamheden
Er worden meerdere speelplekken tegelijk aangepakt. Hierdoor is het niet mogelijk om aan te geven wanneer deze speelplek klaar is. Het streven is om de werkzaamheden binnen 3 tot 5 maanden af te ronden. De bewoners die in de directe omgeving van de speelplek wonen, krijgen nog bericht als de werkzaamheden starten.

Overlast
Tijdens de werkzaamheden wordt geprobeerd de overlast zoveel mogelijk te beperken, maar er zal altijd enige overlast van geluid en machines zijn.

Vragen
Heeft u vragen tijdens de werkzaamheden? Neem dan contact op met Jan Willem Visser, via telefoonnummer (0299) 452 452. Voor en na de werkzaamheden kunt u contact met projectleider Niels Konijn opnemen via hetzelfde telefoonnummer, of e-mail naar speelplekjes@purmerend.nl  |

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *