Nachtelijke asfaltwerkzaamheden Zambezilaan

07/02/2020

In de nacht van maandag 17, dinsdag 18 en woensdag 19 februari zijn er asfaltwerkzaamheden op verschillende delen van het wegdek in Purmerend. Ook in Weidevenne is het asfaltwegdek is op verschillende plekken in slechte staat en wordt gerepareerd. De bovenste laag van het asfalt wordt op bepaalde plaatsen verwijderd en er wordt een nieuwe laag asfalt aangebracht. Door deze werkzaamheden wordt de schade aan het asfalt hersteld, zodat het wegdek veilig is voor al het verkeer. De werkzaamheden worden uitgevoerd in de avond en nacht, omdat er overdag te veel verkeer is om de werkzaamheden uit te kunnen voeren.

In Weidevenne gaat het om de Zambezilaan en in andere delen van de stad om de Persijnlaan, kruising Burg. D. Kooimanweg / Prof. P.J. Oudlaan en de Verzetslaan. De werkzaamheden zullen per deel ongeveer twee uur in beslag nemen, maar omdat er ’s nachts gewerkt wordt, zal enige overlast mogelijk zijn. Gemeente en uitvoerder vragen hiervoor begrip.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 comment

  1. M. schreef:

    Is de Zambezilaan afgesloten op bepaalde tijd? Krijgen de bewoners nog een brief met info, zou wel zo netjes zijn. Niet alle veel wat hebben FB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *