Mijn Kinderfeestje.nl

17/08/2014

1.     Wie ben je? Ik ben Mendy Kaarsemaker, 39 jaar, getrouwd en moeder van twee dochters van 10 en 8 jaar.

2.     Wat voor bedrijf heb je? Ik verhuur complete verkleedkisten en themakisten voor kinderfeestjes thuis. In de verkleedkisten zit een draaiboek met een uniek themaverhaal, verkleedkleren, versiering in het thema voor de huiskamer, tafelkleed met borden en bekers, alle benodigdheden voor de spelletjes en knutselactiviteit uit het draaiboek, diploma’s, cd en dvd in thema en een kleurplaat en presentje in een uitdeelzakje voor alle kinderen.

3.     Waarom ben je dit gestart? Met twee opgroeiende dochters zat ik elke keer met de handen in het haar om weer een leuk kinderfeestje te bedenken. Je struint urenlang op internet voor allerlei ideeën, haalt van alles in huis en dan hopen dat het een succes wordt bij je kind en de gasten! Toen bedacht ik dat het misschien voor ouders een uitkomst zou zijn als je alles in één pakket compleet in huis zou hebben: spelletjes, knutselactiviteit, decoratie in stijl van het thema en dan ook nog allemaal in een thema die gegarandeerd succes heeft bij kinderen van 5 tot en met 8 jaar!

4.     Hoe lang bestaat je bedrijf al? Toen ik in 2009 in de ww zat, begon het idee te borrelen en op 1 januari 2010 ben ik ermee gestart. Dat is nu dus al weer ruim 4 jaar geleden.

5.     Hoe kunnen de bewoners je bereiken? Via de website www.mijn-kinderfeestje.nl , ze kunnen mij bellen op 0629 514 563 of natuurlijk langskomen bij Saint Helenabaai 18.

Mendy Kaarsemaker

verkleedkisten & themakisten

Saint Helenabaai 18

1448 SL Purmerend

  0629 514 563

E   info@mijn-kinderfeestje.nl

   www.mijn-kinderfeestje.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *