Michael Lanting bij Koffie Lokaal

24/04/2018

Iedere woensdag vanaf 10 uur is er Koffie Lokaal Radio Purmerend. Met op woensdag 24 april: Weidevenne heeft de primeur! Wijkmanager Michael Lanting start ’s avonds om 19.00 uur vanuit Heel Europa zijn eerste chatsessie voor wijkbewoners. Iedere bewoner uit Weidevenne kan dan rechtstreeks chatten met de wijkmanager.
Daarnaast komt ook Els van Diggelen langs. Zij dompelde zich een jaar lang onder in de Palestijnse samenleving en schreef daarover een boek met de veelzeggende titel: We haten elkaar meer dan de Joden. Zij komt in het kader van  4 en 5 mei naar Purmerend.

Koffie Lokaal is een gezellig radioprogramma met veel aandacht voor lokaal, regionaal en landelijk nieuws en achtergronden. Naast de actualiteit hoor je de meest uiteenlopende onderwerpen op het gebied van lokaal ondernemerschap,  kunst & cultuur en lifestyle.  Vroege vogels, uitslapers, harde werkers of levensgenieters: Koffie Lokaal is er  voor iedereen die wil weten wat er in Purmerend en omstreken gebeurt.

Dat en nog veel meer nieuws in het radioprogramma Koffie Lokaal RTV Purmerend vanaf 10 uur op 104.9 FM of luister via http://rtvpurmerend.nl/radio/live.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 comments

 1. Mark kwant schreef:

  Goededag ik wil graag met de wijkmanager er over hebben over het fietsen op de stoep op de Suezweg ik heb zelf al de wijk agent ingelicht maar wil graag maatregelen zoals een fiets sluis aan het begin van de straat

 2. wouter van waardt schreef:

  Daarnaast komt ook Els van Diggelen langs. Zij dompelde zich een jaar lang onder in de Palestijnse samenleving en schreef daarover een boek met de veelzeggende titel: We haten elkaar meer dan de Joden. Zij komt in het kader van 4 en 5 mei naar Purmerend.
  dit stukje uit bovenstaande is niet helemaal correct. Bij Koffie Lokaal kwam het Leesteken vertellen over de komst van Els van Diggele, zij komt op 1 mei in de boekhandel in de Zuidersteeg, zie ook http://www.leesteken.nl

 3. Gerrie schreef:

  Er is al maanden beloofd dat op het fietspad langs het kanaal hoogte viaduct in de weidevenne een paaltje terug gezet zal worden hij is er nog steeds niet en er rijden nog steeds brommers heel hard tussen 1600 en 1900 uur word daar nog iets aan de gedaan we lopen er niet veilig met de honden worden door sommige brommers uitgescholden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *