Met de fluisterboot het donker van de nacht in

25/10/2019

foto: @Eric van Poppel

Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht al voor de vijftiende keer gehouden. Reden genoeg, want de nacht is prachtig. Maar in ons land kunnen we daar op veel plaatsen nauwelijks nog van genieten. In het Ilperveld valt de schade gelukkig nog mee en daarom maken we daar op zaterdag 26 oktober een vaartocht om de duisternis te ervaren. Na afloop krijg je een heerlijke kop warme chocolademelk. Donker en stilte zijn mooi, omdat je dan beter kunt genieten van sterren en natuurgeluiden. We hopen op een heldere hemel om de sterren goede te kunnen zien en de geluiden van de nacht te ondergaan zoals gakkende ganzen, kwakende eenden en andere vogels die van zich laten horen.
Aanmelden kan via DEZE LINK.

Tips van de boswachter
– Trek waterdichte schoenen of laarzen aan en warme (regen)kleding. Op het water is het fris maar goed ingepakt is het volop genieten.
– Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom.
– Op de boot is plek voor rolstoelen, neem van tevoren even contact met ons op (via tel 088-0064400) als je met een rolstoel mee wilt.

Wanneer: zaterdag 26 oktober 2019  van 20.00 tot 22.00 uur.

Vertrekpunt: Parkeerplaats Ilperveld (gratis), Kanaaldijk 32A, Landsmeer

Eten & Drinken
In het bezoekerscentrum van het Ilperveld verkopen we koffie, thee, fris, gevulde koek en ijsjes (alleen tijdens excursies en als er bootverhuur is)

Prijs vaartocht: donateur, volwassenen 10,00, kinderen tot 12 jaar 7,50

Prijs vaartocht: standaard, volwassenen, 15,00, kinderen tot 12 jaar 10,00

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *