Melkwegbrug afgesloten wegens onderhoud

05/04/2019

Van woensdag 10 april t/m vrijdag 12 april wordt er gewerkt aan de aandrijving van de Melkwegbrug. Voetgangers kunnen gebruik blijven maken van de boogbrug, maar fietsers, brommers, scooters, scootmobielen en mensen die slecht ter been zijn, worden omgeleid over de Sluisbrug. De brug is deze drie dagen niet te gebruiken omdat de brug tijdens de werkzaamheden opengezet moet worden. Dit vanwege afspraken met de provincie dat de scheepvaart niet gehinderd mag worden.

De omleiding via de Sluisbrug wordt aan beide kanten van de Melkwegbrug aangegeven met borden. Op woensdagochtend 10 april plaatst de gemeente afzethekken voor de brug en starten de werkzaamheden. Als alle werkzaamheden volgens planning verlopen, is de brug vrijdag 12 april aan het eind van de dag weer in gebruik.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

2 comments

  1. Ramon schreef:

    Ik weet zeker dat er veel protesten komen over het afsluiten van de brug.
    Sowieso de tijd van afsluiten is veel te lang en mensen die slecht ter been zijn moeten gebruik maken van de brug. Heel Purmerend gaat hierover protesteren

  2. Ramon schreef:

    Er wordt in zijn geheel nooit maar dan ook nooit rekening gehouden met oudere mensen en bejaarden en mensen met een rollator, mensen met een rolstoel.
    Purmerend schandalig, wat een ***stad is het hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *