Melkweg open vanaf woensdag 5 februari

02/02/2020

Vanaf woensdag 5 februari aanstaande is de Melkweg weer open voor fiets- en bromverkeer. De Melkweg is bereikbaar via het tijdelijke fietspad vanaf de Melkwegbrug en de tijdelijke weg die is aangelegd vanaf de Wolgalaan. De Melkweg kan eerder open omdat de werkzaamheden zijn versneld, zodat de overlast wordt beperkt. De huidige omleidingsroute voor fiets- en bromverkeer wordt over 2,5 week opgeheven. De afsluiting voor de brug blijft gehandhaafd. Deze werkzaamheden duren tot eind maart.

De geplaatste sluizen voor Heel Europa en de afsluiting bij de Marseillehaven worden weggehaald.  Extra aandacht wordt gevraagd aan alle weggebruikers voor de kruising Melkweg/Wales/Wolgalaan. Dit is een drukke kruising met bestemmingsverkeer, bouwverkeer, fietsers, brommers en voetgangers.den weggehaald. Het gras wordt hersteld in het voorjaar.

VenneStaete
School Het Plankier is bereikbaar voor bestemmingsverkeer, waaronder vervoersbusjes via de tijdelijke bouwweg van projectontwikkelaar Bolton. Ook is de school bereikbaar via het schoolplein. VenneStaete I wordt eind januari opgeleverd en is voor bestemmingsverkeer bereikbaar via de tijdelijke bouwweg.

Voor vragen kunt u terecht bij de keet op Kop West of u kunt uw vraag stellen via omgevingsmanagement@purmerend.nl onder vermelding Wales. Omgevingsmanager Mabelle Kloppenburg-Koot is telefonisch te bereiken via KCC (0299) 452 452.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 comment

  1. H van wijk schreef:

    ik ben blij dat ondanks het verbod, de fietsende jeugd lang Heel Europa, kwijt zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *