Melkweg even open

13/12/2019

In de vakantieperiode, vanaf vrijdag 20 december, wordt tijdelijk gestopt met de werkzaamheden voor de nieuwe brug naar Wales (de appartementen VenneStaete I, II en III). De school Het Plankier is gesloten vanwege de kerstvakantie en er rijden dan geen personenvervoerbussen. Daarom is besloten de omleiding tijdelijk op te heffen. Vanaf vrijdag 20 december tot en met zondag 5 januari 2020 is de Melkweg open voor fiets- en bromverkeer. De Melkweg is bereikbaar via het tijdelijke fietspad vanaf de Melkwegbrug en de tijdelijke weg die is aangelegd voor de busjes.

De geplaatste sluizen voor Heel Europa en de afsluiting bij de Marseillehaven veranderen niet. Na 6 januari 2020 wordt de Melkweg weer afgesloten en wordt het fiets- en bromverkeer weer omgeleid. De werkzaamheden en de omleiding zorgen voor hinder, maar er wordt geprobeerd om in 2020 de Melkweg versneld te openen voor het fiets- en bromverkeer.

Vragen
Heeft u nog vragen? Dan kunt u terecht bij de keet op Kop West of u kunt uw vraag stellen via omgevingsmanagement@purmerend.nl onder vermelding Wales. Telefonisch kan ook via (0299) 452 452.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 comment

  1. Michelle schreef:

    Dit zorgt nog meer voor verwarring voor de fietsers en brommers die nu al lak hebben aan de omleiding en ons omver rijden voor onze voordeuren. De kinderen in ons hofje (marseillehaven) kunnen niet meer veilig over straat.
    Nu wordt het weer tijdelijk gedeeltelijk open gesteld omdat…? Na deze opening gaat de boel weer dicht en nemen de aantallen “verwarde” fietsers en brommers op ons stoepje wéér toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *