MarktstadRun en MarktstadWalk dwars door Purmerend

31/08/2019

De start in 2018

Op zaterdag 7 september wordt de MarktstadWalk gehouden in Purmerend. Deze dag kunnen wandelaars kiezen uit verschillende afstanden om mee te doen voor het goede doel, Special Forces. De start en finish zijn vanaf de Koemarkt en de routes lopen dwars door verschillende Purmerendse wijken. Aanmelden kan via www.marktstadwalk.nl of op de dag zelf.
Een dag later, zondag 8 september, staat Purmerend in het teken van de Marktstadrun, de gezelligste loop van Purmerend en omgeving. Ook hier lopen de deelnemers weer voor het goede doel, Special Forces, dwars door Purmerend.

Op www.marktstadrun.nl staan de routes van de diverse afstanden vermeld. Wie wil meerennen, kan zich aanmelden via de website. Voor de kinderen is er de Kidsrun en volwassenen kunnen kiezen uit verschillende afstanden. Op beide dagen is op en rond de Koemarkt van alles te beleven. Langs de route de kunnen niet-lopers de deelnemers aanmoedigen of water geven.

Speciale mensen
Special Forces is een regionale beweging in Zaanstreek-Waterland die als doel heeft om sporten en bewegen voor mensen met een beperking mogelijk te maken. Daarbij wordt sport als middel ingezet om de zelfredzaamheid en (arbeids)participatie van deelnemers te vergroten. Special Forces staat voor Speciale mensen met Speciale krachten en mogelijkheden.

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *