Locoburgemeester Mario Hegger op felicitatiebezoek

29/06/2019

Op donderdag 27 juni kwam locoburgemeester Mario Hegger met een mooi boeket op felicitatiebezoek bij het echtpaar Gerard en Joop Karhof ter gelegenheid van hun zestig jarig huwelijk. Gerard en Joop zijn beide geboren en getogen Purmerenders en leerden elkaar in 1952 kennen doordat Gerard bevriend was met de broer van Joop, die regelmatig bij haar thuis te vinden was. Zeven jaar later stapten ze in het huwelijksbootje en kochten een huis aan het Cavaljéplein in de Overwhere.

Het stel kreeg twee dochters en een zoon. Later werden ze grootouders van zes kleinkinderen. Vroeger hadden ze, samen met de broer van Gerard, een voor Purmerenders bekende carrosseriefabriek, eerst aan de Burgemeester D. Kooimanweg en later aan de van IJsendijkstraat op industriegebied de Koog. Joop verzorgde het huishouden, maar hielp ook mee in de zaak. Het bedrijf is later overgenomen door de zoons.

Gerard doet aan kegelen en Joop trekt regelmatig baantjes in het zwembad. Daarnaast doet ze aan gym. De eerste woning stond in de Overwhere en nu, zestig jaar later, vieren ze het diamantenhuwelijksfeest in hun huis aan de Where.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *