Live-uitzending op Nieuwjaarsdag bij RTV Purmerend

27/12/2020

Uitreiking Gouden Purmerender 2020

Vanwege de coronamaatregelen gaat de nieuwjaarsreceptie van de gemeente in De Purmaryn niet door. Ook het aansluitende evenement Purmerend Wenst op de Koemarkt is afgelast. Er is daarom een alternatief programma bedacht.  De lokale omroep RTV Purmerend maakt op 1 januari 2021 een speciale live-uitzending voor en door Purmerenders. Tijdens die uitzending wordt onder andere de Gouden Purmerender uitgereikt, aan een persoon of organisatie die zich buitengewoon heeft ingezet voor de stad.
 
Uitzending
In de uitzending is onder meer burgemeester Don Bijl te gast om terug te blikken op het afgelopen jaar, maar vooral om vooruit te kijken. Samen met inwoners, ondernemers en andere organisaties luiden ze het nieuwe jaar feestelijk in. Het wordt voor Purmerenders een feest van herkenning met bekende en minder bekende gezichten uit de stad. Eerder op de dag verzorgt Spurd bij de lokale omroep Purmerend in beweging, een sportief programma voor alle inwoners van Purmerend. Om 11.00 uur kan iedereen vanuit huis het jaar goed en sportief beginnen op RTV Purmerend.

Wens
De uitzending is voor en door Purmerenders. Daarom roept RTV Purmerend inwoners op om een nieuwjaarswens op te nemen voor elkaar en de stad. Dit kan gewoon met de eigen smartphone. Zo kan Purmerend elkaar alsnog het allerbeste wensen voor 2021. Inzendingen (van maximaal 10 seconden) mogen per mail naar wens@rtvpurmerend.nl.
 
Kijk live
De uitzending op 1 januari is van 14.00 tot 15.00 uur en is live te zien op RTV Purmerend (Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 1390) en op de Facebookpagina’s van RTV Purmerend en Gemeente Purmerend.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *