Live chatten, primeur voor Weidevenne

20/04/2018

Voor bewoners van Weidevenne wordt het binnenkort makkelijk en eenvoudig om in contact te komen met wijkmanager Michael Lanting. Het Wijkwethouderspreekuur en de Wijkkerngroep bestaan niet meer in Weidevenne en de tijd dat een wijkmanager op de fiets of lopend door de wijk ging om vragen te beantwoorden is verleden tijd. Om bewoners makkelijk en eenvoudig in contact te brengen met de wijkmanager gaat de website weidevenner.nl binnenkort van start met een voor Purmerendse wijkwebsites unieke aanvulling: online chatten met de wijkmanager.

Toen de website vorig jaar vanwege tijdgebrek dreigde te worden opgeheven keken Conny Dijkstra en Piet Jonker, na ‘een leven bij de wijkkranten’, elkaar eens aan en besloten de uitdaging aan te gaan. Piet: “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en het is geweldig leuk om te doen.” Conny: ”In tegenstelling tot de wijkkranten, waar we jarenlang met veel plezier aan meewerkten, zijn we nu veel actueler en niet meer gebonden aan deadlines, ruimtegebrek en bezorgperikelen.” De redactie richt zich op Weidevenne, Centrum en Kop West, en de site is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol informatieplatform met maandelijks tussen de vier en vijfduizend bezoekers. Volgens de enthousiaste redactieleden komen er in de toekomst meer ‘aanpassingen’, want ‘je moet wel met de tijd meegaan’.

Tijdstip
De live chatsessie start op woensdag 25 april van 19.00 tot 20.00 uur. Wijkmanager Michael Lanting beantwoord vanuit Grand Café Heel Europa vragen van bewoners. Als er niet meteen een pasklaar antwoord kan worden gegeven, wordt later contact opgenomen met de vragensteller.

Start Chat
Als u op de homepagina bent, ziet u rechtsonder een pop-up verschijnen met start chat. Klik hierop en de chat begint. Als het druk is kan het zijn dat u even moet wachten. Michael is dan in gesprek met een andere bewoner.
De redactie en Michael hopen dat bewoners deze moderne manier van communiceren kunnen waarderen.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *