Live chat nog even wennen

26/04/2018

Woensdag 25 april was de vuurdoop van de livechat met wijkmanager Michael Lanting. In Heel Europa werden de laptops opgesteld en was het wachten op bewoners die met hem in gesprek wilden gaan over wat er in de wijk speelt.

Voor de eerste keer was het nog vrij rustig. Bewoners hadden wel gereageerd via het contactformulier van weidevenner.nl, maar niet via het pop-up venster om rechtstreeks te kunnen chatten. Toch was Michael niet ontevreden, ‘ bewoners moeten nog even wennen aan het idee, het is vrij nieuw, maar degenen met wie ik heb gechat vonden het een erg leuk idee en waren er blij mee. Ik wil hier zeker mee doorgaan en binnenkort nog een keer een chatsessie houden. Bewoners zijn mondig genoeg en willen graag direct contact met de gemeente. Ik hoop dat de livechat  meer bekendheid krijgt  en dat er de volgende keer nog meer chats zullen zijn.’

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 comments

 1. Joke Boszhard-Klok schreef:

  Dag Michael ik was niet in de gelegenheid om contact op te nemen, we hebben elkaar kort ontmoet in de Woonstate Passtoors.
  Ik wilde je vragen of er nog een kleine aanpassing kan komen bij de verbrede doorgang op het parkeer terrein , misschien is een tegel niet parkeren al voldoende. Zelf zet ik mijn auto iets over de eigenlijk vervallen parkeerplaats ik heb wel een paar maal toch een auto zien staan voor de doorgang.
  Ik heb hierover contact met Chris Spronk gehad.
  Veel succes met jullie actie.
  Vriendelijke groeten Joke Boszhard

  1. Conny Dijkstra schreef:

   Hallo Joke, misschien kun je bij de volgende chat wel met Michael praten.

 2. Michael Lanting schreef:

  Beste Joke,

  Excuus voor de late reactie. Ik kan je melden dat we hier reeds mee bezig zijn en dat jouw wens dus verhoord wordt. Over niet al te lange tijd zal dit gebeuren.
  je kunt me altijd mailen op m.lanting@purmerend.nl

  Groet, Michael

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *