Laatste Wijkkrant Weidevenne voor de vakantie

27/06/2019

Deze week valt bij (hopelijk alle) Weidevenners weer de wijkkrant op de mat. De redactie, bestaande uit Willem Blom, Ria Groot, Marjolein Jonk, Peter Mackaay en Adrie Wien, heeft er weer een leuk, informatief en prettig leesbare krant van gemaakt en opmaker Gerjan Stolp van Werkom Business Post & Printing heeft het  vakkundig in elkaar geknutseld. Het is de laatste krant voor de vakantie, de redactieleden gaan even lekker uitrusten. De eerstvolgende wijkkrant wordt verwacht rond 19 september 2019.

Op de voorpagina deze keer het verhaal van de voetbalvrouwen bij FC Purmerend. In de tijd van het WK vrouwenvoetbal is daar natuurlijk veel aandacht voor. Ook wordt aandacht gevraagd voor Reuring, het festival dat Purmerend op z’n kop zet. Verder in de krant een interview, waarbij kennis wordt gemaakt met Ada Aukema, bij wie ‘creativiteit in de genen’ zit, en geeft wijkmanager Michael Lanting advies, onder andere over het varen in de wijk.

Meer oor voor elkaar
Alysha Timman geeft een terugblik op haar deelname aan de Miss Beauty-verkiezing en in een gesprek met Jolanda Kee word het bestaan van de Terugkom (recreatieruimte in Woonstate W.C.J. Passtoors) besproken. Wijkagent Bas Bakker schrijft een artikel waarin hij hoopt dat mensen wat meer ‘oor voor elkaar’ hebben, en wat minder verontwaardigd zijn als ze worden aangesproken op het gedrag van hun kinderen. Daarnaast advies over hoe een financiële bijdrage kan worden aangevraagd voor een Burendag, en natuurlijk de puzzel.

Al met al weer een leuke krant met informatie over de wijk. Het mailadres van de wijkkrant is: info@weidevenner.nl. Wilt u de wijkkrant digitaal bekijken kan dat natuurlijk weidevenner.nl.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

1 comment

 1. E.M.Visser schreef:

  Krijg je de papieren Wijkkrant los in de bus? Of bijgesloten in het Gezinsblad??
  Of misschien bij weekkrant op donderdag van Rodi, die heb ik al zó vaak benaderd…. die krijgen wij al meer dan een jaar niet!
  Mvg, fam. Visser
  Saint Helenabaai 12
  1448SL Purmerend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *