Laatste rommelmarkt Avondzon

19/08/2018

In de binnentuin van Avondzon, aan de Gouw naast Bellevue, wordt tijdens de zomermaanden elke dinsdag gedurende de warenmarkt een kleinschalige rommelmarkt gehouden. Een aantal kramen, winkelwagens en grote dozen staan volgeladen met tweedehands spullen. Kleding, boeken, keukenspullen, schilderijen en allerlei andere zaken wisselen voor een prikkie van eigenaar. Wie goed snuffelt gaat met een complete keukenuitrusting, de nodige elektrische apparaten, kunstverzameling of muziekapparaten naar huis. Bij de afdeling mode kan een volledige garderobe worden aangeschaft, zowel voor vrouwen als mannen.

Korting
De markt wordt gerund door vrijwilligers en met de opbrengst worden gezellige middagen, een kerstdiner en een busreisje voor oudere bewoners van Avondzon georganiseerd. Er is de afgelopen weken al heel veel verkocht en om het seizoen goed af te sluiten, en met de opbrengst de ouderen extra te kunnen verwennen, wordt de laatste twee weken alles met hoge korting verkocht

Wie nog zijn slag wil slaan, moet snel zijn, er volgen nog twee verkoopdagen. dinsdag 21 en dinsdag 28 augustus (als het niet regent).

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *