Kruidvat opent vestiging in Weidevenne

19/10/2016

img_4114Vanaf vandaag kunnen ook bewoners van Weidevenne terecht bij Kruidvat in de buurt. Na de Hoogstraat, de Wagenweg, het Leeuwerikplein en het Gildeplein opent deze drogisterijketen nu ook een filiaal op het Van Damplein. “Kruidvat aasde al enige tijd op een pand op deze locatie. De verdwijning van Bart Smit bood uitkomst. Wij zijn heel blij met de komst van onze nieuwe winkel”, vertelt filiaalmanager Anneke.

Er is gekozen voor een kleinschalige, maar feestelijke opening. Klanten profiteren deze week van spectaculaire openingsaanbiedingen.Het pand waarin de nieuwe winkel is gevestigd ligt pal naast dat van de Etos. Toch zijn ze bij Kruidvat niet bang voor een eventuele concurrentiestrijd. “Wij moeten het hebben van ons grote assortiment en de vele wisselende acties”, aldus de filiaalmanager.

Overzichtelijk

Met haar overzichtelijke indeling weet Kruidvat in Weidevenne zich te onderscheiden van de andere vestigingen in Purmerend. Door meer ruimte tussen de looppaden en de schappen krijgen klanten een duidelijk beeld van de verkrijgbare producten. Om de zaak zo ordelijk mogelijk te houden houdt het personeel een strakke planning aan.
Anneke vertelt: “We kijken eerst naar de meest gunstige plaats voor de spullen voor ze daadwerkelijk in de rekken belanden. Of te wel, eerst plannen, dan rennen”.

 

Openingstijden

De openingstijden van Kruidvat op het winkelcentrum Weidevenne zijn als volgt:
– maandag tot en met donderdag en zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur
– vrijdag van 9:00 tot 20:00 uur
– zondag van 12:00 tot 17:00 uur

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *