Koningsspelen 2015 de Kraal

24/04/2015

koningsspelen 005Vrijdag 24 april organiseerde Brede school De Kraal voor beide scholen Kawama en Oeboentoe een uitgebreide koningsspelendag.

Het is heerlijk weer en alle kinderen hebben iets in het oranje aan of zijn gekleed in de Nederlandse driekleur.De dag start om half negen met een gezamenlijke opening. Beide scholen en alle klassen kijken op het schoolplein naar een openingsdans van leerlingen van groep 7 en 8 op koningsdagmuziek.

De groepen 1/2 leggen in de loop van de ochtend onder leiding van hun leerkracht een parcours af in de speelzaal van de kleuters. In de middag nemen zij in kleine groepjes deel aan oud Hollandse spelletjes op het schoolplein. Alle andere groepen doen in de ochtend allerlei  oud Hollandse spelletjes, sporten en spelen in en rondom school. De groepen 3/4 hebben in de middag het programma “sport en spel”. Dit bestaat uit verschillende onderdelen in de sportzaal/voetbalkooi en het buitenspeelterrein naast de gymzaal.  De groepen 5,6,7 en 8 vertrekken dan naar  het Leeghwaterpark waar Spurd zorgt voor een uitgebreid programma in het park en het Leeghwaterzwembad.

Het is al met al een drukke, sportieve en reuze gezellige dag.

Voor meer foto’s kunt u terecht op onze twee pagina’s van het webalbum Koningsspelen 2015 De Kraal

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *