Koken voor mannen van 55-plus

01/10/2021

Vindt u het leuk om samen met andere mannen te koken en te eten? Meldt u zich dan nu aan bij de kookgroep. Wat is er leuker om zelf een maaltijd te bereiden en het resultaat samen met andere toekomstige chef-koks te nuttigen. Niet iedereen is verder gekomen dan het koken van aardappelen of een gebakken ei, en daar kan Clup Welzijn op een prettige en leuke manier bij helpen. Het doel is om op eenvoudige wijze, smakelijke maaltijden te bereiden.

De keuken van Clup in Heel Europa, Genuahaven 52 (vlakbij de Melkwegbrug) is elke eerste van de maand om 13.00 uur beschikbaar voor 55-plus mannen om gezamenlijk te koken, en daarna natuurlijk het resultaat te proeven en te bespreken. Er wordt in overleg besproken wat er op het menu staat en wat de kosten zijn. De eerstvolgende datum is maandag 4 oktober.

Mannen die wel eens meer willen dan puzzelen met de gebruiksaanwijzing van de magnetron of bij de deur wachten op de maaltijdbezorger kunnen zich opgeven, of meer informatie krijgen, bij André vd Woude, 0299 429 674 / 06 396 218 05 of Louis Baerts 0299 426 064 / 06 539 572 50.

‘Clup Welzijn is een organisatie voor welzijnswerk en maatschappelijke dienstverlening. Wij zijn er voor de inwoners van Purmerend en de Beemster en helpen hen om mee te doen in de samenleving. Er zijn veel meer leuke dingen te doen bij Clup Welzijn en de meeste van deze activiteiten worden georganiseerd en uitgevoerd door (buurt)bewoners. Heeft u een idee voor een activiteit? Neem gerust contact met ons op, dan kijken we hoe we uw idee gezamenlijk kunnen realiseren. Voor de locatie Heel Europa Marika Jak,tel. 06 476 686 59 of m.jak@clup.nl. Voor de locatie De Terugkom (W.J.C. Pastoorstate) Jolanda Kee, tel. 06 364 568 42 of j.kee@clup.nl.’ 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *