Knutselen voor Moederdag bij De Speelkraam

03/05/2022

Het is weer bijna Moederdag. Hoe fijn zou het zijn als alle mama’s in Purmerend en omstreken goed verwend worden op zondag 8 mei. Daarom organiseert Speeltuin De Speelkraam een fijne knutselactiviteit op zaterdag 7 mei. Van 13.00 tot 16.00 uur kunnen de kinderen in de speeltuin iets moois maken voor mama. Er zijn twee knutsels om uit te kiezen: een mooi armbandje of een bloempotje beschilderen dat gevuld wordt met aarde en een plantje. Allebei kan natuurlijk ook.

Om mee te doen betaal je een kleine bijdrage bij de kassa: € 1,= per knutsel. Deze bijdrage voldoen de ouders bij binnenkomst in de speeltuin, vooraf aanmelden is niet nodig. Ook als de kinderen al aan het spelen zijn en willen meedoen, kan de bijdrage alsnog bij de kassa voldaan worden.

Voorbehoud
Voor alle openingsdagen en activiteiten van De Speelkraam geldt dat ze niet doorgaan als het weer te slecht is. Dat wordt dan gecommuniceerd via de social media kanalen van de speeltuin. Ook een tekort aan vrijwilligers kan roet in het eten gooien, aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers zijn altijd enorm welkom via info@speelkraam.nl.

De Speelkraam is te vinden in het Leeghwaterpark in Purmerend tussen het Leeghwaterbad en Kinderboerderij De Ridder. Tijdens openingstijden telefonisch te bereiken op 06 -241 444 04. Verder bereikbaar via email: info@speelkraam.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.