Kitty Awondatu heeft er zin in

25/10/2014

Wv2014-6Pag. 3 Kitty bedrijfsleider HE aNu Heel Europa aan het eind van dit jaar wordt opgeleverd, breekt voor Kitty Awondatu een drukke tijd aan, maar ze ziet er ook naar uit. Ze is de bedrijfsleider van het complex en verantwoordelijk voor de contacten tussen de zorgpartijen en de organisatie.

Kitty: “Ik wil ervoor zorgen dat alle partijen goed met elkaar samenwerken. Sommige zorgpartijen overlappen elkaar bijvoorbeeld en ik wil voorkomen dat men langs elkaar heen werkt. Tot nu toe gaat de samenwerking prima, we zitten allemaal op één lijn en hebben dezelfde visie en doel: we willen er een succes van maken!”

Startperiode

“In deze startperiode ben ik ook bezig met de inrichting van de ruimtes. Samen met een binnenhuisarchitect bekijken we onder andere welke stoelen goed zitten voor senioren en welke kleuren prettig overkomen. Dat zijn kleine dingen die een groot verschil kunnen maken.”

Op de begane grond komen naast haar eigen kantoor ook een grand café met terras, een kapper, dienstencentrum, dagopvang en consultatiebureau. “Clup gaat activiteiten ondersteunen en men kan bij Wonenplus terecht voor hulp bij het langer zelfstandig wonen.

Het café wordt gerund door medewerkers van de Prinsenstichting. Het winkeltje wordt geleid door leerlingen van het Clusiuscollege, die streekprodukten en bloemen gaan verkopen.”

Buurtfunctie

“Het complex Heel Europa is niet alleen voor zijn bewoners, het heeft ook een buurtfunctie. Ik vind het fijn als de buurtbewoners bij ons op bezoek komen. Iedereen kan elkaar ontmoeten in onze binnentuin en met elkaar kennismaken. Bij het inrichten van de binnentuin hebben de bewoners ook hun inbreng. Ik ben graag aanspreekpunt, mensen mogen altijd bij me aankloppen en binnenlopen. Heb je ideeën of wil je ondersteuning? Loop gerust eens binnen. En als er zorg nodig is, dan kan dat ook. In Heel Europa wordt 24 uur per dag, zeven dagen per week zorg geleverd door Thuiszorg Purmerend.”

Momenteel werkt Kitty nog vanuit de Rusthoeve, maar ze kan niet wachten tot ze, samen met een aantal bewoners, kan verhuizen naar Weidevenne.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *