Kinderopvang Partou

26/03/2018

Wij zijn kinderopvang Partou, Limbostraat 4 en Limbostraat 15 in Weidevenne. Wij bieden opvang aan kinderen van 0 t/m 12 jaar, waarbij we vooral zoeken naar hoe we een kind zich optimaal kunnen laten ontwikkelen. Dat is voor elk kind anders.

Zo is er een:

  • Kinderdagverblijf (kdv) voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Waar kinderen spelenderwijs de wereld leren te ontdekken. Er wordt gewerkt met een thema, deze wisselt elke twee maanden. De buitenruimte is ingericht met natuurlijke materialen. Er zijn ook moestuintjes zodat kinderen kunnen zien hoe alles groeit en bloeit. Regelmatig helpen de kinderen een handje mee in de moestuin. Ook zijn er muziekcoaches en voorleescoaches.
  • Peuterspeelzaal (psz) van 2 t/m 4 jaar. U kunt een ochtend naar keuze kiezen. Hier staat vooral bewegen centraal. Zo leren kinderen hun motoriek te verbeteren, is het goed voor hun zelfvertrouwen en hun sociale ontwikkeling. Tijdens het rustmoment is er tijd voor een boekje en fruit waarna de kinderen kunnen spelen in huizenhoek, ballenbak of bouwhoek.
  • Buiten schoolse opvang (bso) van 4 t/m 12 jaar. Een opvang waarbij kinderen hun talenten kunnen ontdekken, workshops worden aangeboden en ruimtes specifiek zijn ingericht. Ons aanbod van activiteiten en workshops worden thematisch bedacht waarbij ook de inbreng van kinderen belangrijk is. Elke vakantie is er een activiteitenprogramma.

Voor allen geldt er binnen PARTOU een gezond en gevarieerd voedselbeleid. Zo drinken wij bijvoorbeeld water, thee of water gemaakt met vers fruit. In het begin dachten we dat zal behoorlijk wennen zijn maar al na 2 weken vonden de kinderen het prima. Heel af en toe wordt er een uitzondering gemaakt bij een speciale aangelegenheid of een vakantiedag.

Adres: Limbostraat 4 (psz en bso) of 15 (kdv), 1448TR Purmerend

tel: 0299-429737

website: www.partou.nl\limbostraat4

email: limbostraat4@partou.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *