Kerstwens op weidevenner.nl

21/12/2019

Heeft u een speciale kerstwens die u graag met iedereen wilt delen, laat het weten via deze site. Kleine wensen worden tijdens de kerstdagen meestal wel vervuld, in de vorm van cadeautjes, maar iedereen heeft wel iets speciaals te wensen. Om deze te laten uitkomen, moeten ze natuurlijk wel eerst kenbaar gemaakt worden. Niet alle wensen kunnen zo maar in vervulling gaan en soms lijken wensen heel erg op fantasieën, maar dan is het wellicht weer leuk om ze met anderen te delen.

Mail uw wens voor iemand speciaal of in het algemeen met foto naar de redactie. Na goedkeuring zullen de wensen worden geplaatst op www.weidevenner.nl, zodat u iedereen kan laten meeleven met uw kerstwens.

De redactie van Weidevenner.nl wenst iedereen in ieder geval fijne Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2020 toe.
Mail naar redactieweidevenner.nl.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

1 comment

  1. John Verweij schreef:

    Begin dit jaar zijn wij in Weidevenne komen wonen. Bij het ontdekken van de omgeving zagen wij regelmatig het meest opmerkelijke project van Purmerend, de wereldbol. Deze wereldbol is een baken in Weidevenne en typerend voor de wijk. Mooi en zo lees ik ook een kostbaar project geweest, waaraan door een aantal organisaties is deelgenomen. En dan komen wij later tot de ontdekking dat de prachtige verlichting nagenoeg is gedoofd.
    Ik heb gehoord, dat dit om veiligheidsredenen zou zijn gedaan. Kan zijn, maar er zit toch nog een groot verschil tussen de oorspronkelijke lichtsterkte en de huidige. Dat zou toch wel anders kunnen. Heel jammer want er is veel geïnvesteerd in dit project en nu komt het in het donker niet meer tot zijn recht. Wij zouden ervoor pleiten om de lichtsterkte toch wat op te voeren, waarbij de mooie kleuren weer duidelijker te zien zijn.
    Als dit blijft, zoals nu, doe dan alle lichten maar uit, want dit slaat nergens op.
    Een foto bijsluiten lukt niet, maar er staan er diverse op internet. Met dank voor de aandacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *