Kees Kasbergen

10/04/2015

Kees 1Ik ben Kees Kasbergen geboren te Weesp in 1946, tegenwoordig ben ik beeldend kunstenaar

Sinds 1998 woon en werk ik in Weidevenne, aanvankelijk aan de Sumatra en sinds een flink aantal jaren al weer in de Provence. Daar heb ik  op de tweede verdieping mijn atelier. Ook ben ik bekend in de kunstwereld van Purmerend en omgeving, omdat ik de oprichter ben van de Stichting Kunst- en Crearoute Purmerend. In 2014 werd ik als ‘bekende Purmerender’ vereeuwigd door een 15-tal kunstenaars op doek, maar ook in klei.

Op latere leeftijd ben ik pas gaan schilderen, aanvankelijk bij een docent uit de kunstwereld. Later heb ik met veel plezier een vierjarige opleiding met een eindpresentatie aan de Amsterdams Vrije Kunst Academie afgerond en daarmee mijn diploma ‘autonoom beeldend kunstenaar’ gehaald. De eerste expositie was in 2000 bij Galerie De Drie Swaenen in Wormerveer, waarna ook meer exposities in Nederland volgden. Maar ook in Tsjechië.

In mijn atelier geef ik ook cursussen en workshops op maat. Daarbij kun je denken aan een brussendag (voor broers en zussen) of een workshop voor vrienden/vriendinnen. Dit kan gecombineerd worden met een lunch of diner. Ik heb ook veel ervaring met lesgeven in alle leeftijden. Daarom geef ik jaarlijks een tweedaagse workshop buiten schilderen, maar ook verjaardagspartijtjes zijn mij niet vreemd.

Voor meer informatie  kunt je terecht op mijn website www.keeskasbergen.nl of mij een mailtje sturen via info@keeskasbergen.nl.

Foto mede mogelijk gemaakt door Ella Tilgenkamp

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *