Jubileumfeest 10 jaar De Speelkraam.

07/07/2022

Zondag 10 juli gaat het gebeuren, dan viert De Speelkraam haar jubileum. Tien jaar geleden opende burgemeester Don Bijl de nieuwe speeltuin en zondag a.s. komt de burgemeester opnieuw officieel de poort openen als start van deze feestdag. Het wordt een bijzondere feestdag vol activiteiten, waarbij vrijwilligers terugkijken op de vele feest-thema’s die in de loop der jaren de revue zijn gepasseerd. Een van de ook uitgenodigde sponsors zal een cadeau aanbieden. Wat dat is, is nog een verrassing.

De feestdag begint met een officiële opening om 11.00 uur, net als tien jaar geleden door de burgemeester van Purmerend. De genodigden krijgen een rondleiding door de speeltuin om de meest recente vernieuwingen te bewonderen. Ook wordt het nieuwe logo van De Speelkraam onthuld en om 11.30 uur luistert het koor Sing! de feestdag op met een mooie uitvoering.

Lekkers, goochelaar, superhelden en Frozen
Vanaf het middaguur is er van alles te beleven voor kinderen: suikerspinnen, cupcakes, goochelaar Dennis, mini-disco, superhelden, schminken en een bezoek van Elsa en Olaf. Om 17.00 uur is de feestdag weer afgelopen en gaan de vrijwilligers zich voorbereiden op een mooie zomervakantie in de Speelkraam.

Zomervakantie: elke dag open, onder voorbehoud…
De zomervakantie begint op zaterdag 16 juli. Dat is de start van een periode van zes weken, waarin De Speelkraam elke dag open is van 10.00 tot 17.00 uur. Vanzelfsprekend altijd onder voorbehoud van acceptabel weer en voldoende vrijwilligers. Aanmeldingen van nieuwe vrijwilligers zijn zeer welkom via info@speelkraam.nl.

Opening Speelkraam

Eerste boom

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.