Jazz in het Purmerends Museum

20/10/2021

Dit najaar is het Purmerends Museum gestart met Zondag matinees, een muzikale serie onder de titel Jazz in het Museum. Gastheer Ruben Sloote, jazzliefhebber en organisator van muziekevenementen, nodigde verschillende musici uit om in het museum op te treden. De concerten zijn op zondag en duren ongeveer een uur. Het eerstvolgende concert wordt verzorgd door Orsaya en Thomas Alexander op 24 oktober. Aanmelden is verplicht via info@purmerendsmuseum.nl o.v.v. de datum van het concert. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Zangeres en dwarsfluitiste Orsaya is afkomstig uit een bekende Hongaarse muzikantenfamilie. Zingen spelen en componeren, ze doet het allemaal. Haar zelfgeschreven nummers zijn op verschillende nationale en internationale radiostations te horen. Pianist Thomas Alexander speelde voor koningin Beatrix tijdens het KIKA gala en bij het programma Laat de Leeuw met Wibi Soerjadi. Zijn hart klopt voor de piano, zijn vingers zijn verbonden met het klavier en weten de gespannen snaren tot in de perfectie te bespelen In zijn muziek vertelt hij altijd een verhaal en dat is dan ook precies de reden waarom Thomas Alexander niet in een bepaald hokje geplaatst kan worden. Thomas en Orsaya hebben elkaar ontmoet in een uniek concept: Latin meets Classic.

Concerten Jazz in het Museum: 21 november. Aanvang 14.30 uur, inloop vanaf 14.00 uur. Entree € 12,50 per persoon, inclusief consumptie. Locatie Purmerends Museum:  Kaasmarkt 20, Purmerend.

Orsaya Foto Henk Ros

Alexander

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *