Ja dan gaan we naar de speeltuin…

30/03/2021

Wie kent het liedje niet? Gezongen door Heleentje van Capelle: “Af en toe gaan pa en moe met ons naar de speeltuin toe…” Binnenkort kan het ook in Purmerend, want De Speelkraam gaat op 2 april 2021 weer open. Kinderen kunnen dan een heel seizoen lekker buiten spelen en genieten van de vele speeltoestellen in de speeltuin. Vanwege het coronagebeuren is er wel een kleine aanpassing: er mogen per entree slechts twee volwassenen naar binnen.

De speeltuin is te vinden in het Leeghwaterpark tegenover de Kinderboerderij De Ridder. Activiteiten in de kinderboerderij zijn vanwege de huidige maatregelen opgeschort. Let op: parkeren aan de weg is verboden.

Handen te kort
De kracht van de Speelkraam is dat deze geheel draait op vrijwilligers en die zijn altijd welkom. “Zoals veel organisaties komen ook wij altijd handen te kort, zeker als het gaat om de bezetting tijdens openingstijden. Het is superleuk om in De Speelkraam bezig te zijn en al die blije kindersnoetjes te zien, meld je aan en help mee! Dat hoeft echt niet elke week, je kunt jouw inspanningen zelf plannen.”

Info
Aanmelden kan via info@speelkraam.nl of kom gewoon langs tijdens openingstijden. Kijk hier voor de actuele toegangsprijzen en openingstijden. Volg De Speelkraam op Twitter of Facebook voor bijzonderheden. Tijdens openingstijden is de speeltuin telefonisch te bereiken op 06 – 241 444 04. Verder bereikbaar via e-mail: info@speelkraam.nl

Nostalgie: You tube, 1951 Naar de speeltuin, Heleentje van Capelle

 

 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *