Inspectie Beemsterbrug

29/12/2017

Onderstaande brief is bezorgd bij de bewoners en ondernemers rondom de Beemsterbrug.

Beste bewoner of ondernemer,
De Beemsterbrug is een belangrijk onderdeel van de route tussen Purmerend, Beemster en andere plaatsen in de regio. Het is daarom essentieel dat de brug in goede conditie is en blijft. Om de staat van de brug te controleren, laten we deze begin januari inspecteren. Aan de hand van de uitslag van die inspectie, bepalen we welke onderhoudswerkzaamheden op korte en langere termijn noodzakelijk zijn.

Inspectie
Het externe ingenieursbureau Westenberg voert vanaf maandag 8 januari 2018 deze inspectie uit. De werkzaamheden vinden overdag plaats, omdat daglicht nodig is om te zien hoe de brug eraan toe is. Het grootste deel van de inspectie gebeurt als de brug gewoon open is voor verkeer, bijvoorbeeld met een bootje vanaf het water. Voor een klein deel van de inspectie is het nodig dat de brug een paar keer open en dicht gaat. Net als in de zomer, tijdens het vaarseizoen, moet verkeer dan maximaal vijf minuten wachten. Dit gebeurt altijd tussen 10.00 en 15.00 uur en dus niet tijdens de spitsuren. We verwachten dat de werkzaamheden een paar dagen duren en dat u hiervan geen overlast heeft.

Vragen
Mocht u vragen hebben naar aanleiding van deze brief, dan kunt u contact met mij opnemen via ons KCC op telefoonnummer (0299) 452 452.

Met vriendelijke groet, Ewald Schoorl, projectleider.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *