Inloopmiddag Vereniging Historisch Purmerend

26/04/2022

De Vereniging Historisch Purmerend houdt elke laatste zaterdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur een inloopmiddag in het VHP- huis aan de Kanaaldijk 10. Op zaterdag 30 april 2022 staat de deur weer open en de koffie klaar voor iedereen die wat meer wil weten over de historie van Purmerend en omstreken. Het VHP-huis is te bereiken vanuit de binnenstad over de Sluisbrug links en vanuit Weidevenne voor de brug rechts. Via het fietspad vanaf de Melkwegbrug het laatste voormalig brugwachtershuis.

Tijdens de inloopmiddag is er de unieke mogelijkheid om eens te zien hoe uw huis, straat of wijk er vroeger uitzag. Er zijn VHP- leden aanwezig om te helpen bij het zoeken en beantwoorden van vragen. Daarnaast zijn er heel veel foto’s en ansichtkaarten van oud-Purmerend en Beemster, plattegronden, kaarten, prenten, schilderijen en objecten van bedrijven te bewonderen. Verzamelaars kunnen terecht voor aankoop van dubbele ansichtkaarten en ook zijn er boeken over Purmerend te koop.

Wie foto’s of andere zaken aan de vereniging ter beschikking wil stellen is van harte welkom. Ook voor vragen of een gezellig praatje staat de deur open. Zowel voor leden als niet-leden. Lid worden kan ook, dan ontvangt u twee maal per jaar het

VHP Magazine, boordevol met verhalen over de historie van Purmerend en gratis toegang tot film- en fotopresentaties.. 

Voor meer informatie: mail: secretaris@vereniginghistorischpurmerend.nl of www.vereniginghistorischpurmerend.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.