Inloopmiddag Vereniging Historisch Purmerend

24/08/2021

Elke laatste zaterdag van de maand staat de deur open en is de koffie klaar in het VHP-huis aan de Kanaaldijk 10 bij de Sluisbrug. Vanuit de binnenstad over de brug links en vanuit Weidevenne voor de brug rechts. Via het fietspad vanaf de Melkwegbrug het laatste voormalig brugwachterhuis. Zaterdag 28 augustus organiseert der vereniging weer een inloopmiddag, maar vanwege de corona maatregelen is het gewenst vooraf even een mailtje te sturen om uw komst en het tijdstip te melden  

Tijdens de inloopmiddag zijn er foto’s en ansichtkaarten van oud-Purmerend, plattegronden, kaarten, prenten, schilderijen en objecten van Purmerendse bedrijven te bewonderen. Verzamelaars kunnen terecht voor aankoop van dubbele ansichtkaarten. Er zijn VHP leden aanwezig om te helpen bij het zoeken en het beantwoorden vragen.

Het kleurboek Kleurrijk Purmerend en het jubileumboek Waar woon je – Purmerend 1945-2020 zijn deze middag te koop, maar het boek is bijna uitverkocht, dus wees er snel bij om nog een exemplaar aan te schaffen. Op=Op.  Wie foto’s of andere zaken aan de vereniging ter beschikking wil stellen kan ook terecht. Aanmelden voor de inloopmiddag kan tot uiterlijk vrijdagmiddag. 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *