Inloopbijeenkomst Kop West 20 februari

12/02/2016

artistsimpression_kop_west_6_585Op zaterdag 20 februari organiseert de gemeente een inloopbijeenkomst over Kop West tussen 10.30 en 12.30 uur in De Drie Zwanen (Neckerstraat 3 Purmerend). Tijdens deze bijeenkomst kunt u meer te weten komen over de mogelijkheden op Kop West. Adviseurs en architecten zijn aanwezig om u kennis te laten maken met de Singel en uw vragen te beantwoorden.

Locatie

Kop West ligt ten westen van het centrum van Purmerend aan het Noordhollandsch Kanaal tussen de A7, de Melkwegbrug en de Sluisbrug. Voorzieningen zoals horeca en winkels liggen op loopafstand. Bovendien bent u binnen 5 minuten op de A7 en met openbaar vervoer binnen 25 minuten op Amsterdam Centraal. Op Kop West komen Weidevenne en de binnenstad bij elkaar. Hier ervaart u de sfeer van een oud waterstadje en tegelijk biedt de wijk het comfort van nieuwbouw.

Kop West

Kavels te koop

Kop van West wordt de komende jaren gefaseerd ontwikkeld tot een compact woongebied met een groene singel aan de zuidzijde. Een deel van de nieuwe wijk is bestemd voor zelfbouw. Dit zijn circa 60 kavels. Daarnaast komen er ook eengezinswoningen en appartementen. In totaal is er ruimte voor circa 550 woningen. De laatste kavels zijn te koop. Een kavel met huis koopt u vanaf € 365.000.

Meer informatie

Meer informatie over het woningbouwproject Kop West vindt u op de website van de gemeente Purmerend en de projectwebsite.

 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *