Hij is er weer: De Wijkkrant Weidevenne

19/12/2020

Deze week valt de Wijkkrant Weidevenne weer op de mat. De redactie, bestaande uit Ad Broeders, Ria Groot, Peter Mackaay, Adrie Wien en Chris de Vries zorgen weer voor veel informatie uit de wijk. Opmaker Gerjan Stolp maakte er een prettig leesbare wijkkrant van. Koos van Lunteren, die in de vorige editie door de redactie even in quarantaine was gezet, is ook weer van de partij en vertelt in de wijkkrant zijn verhaal.

De wijkkrant opent met een artikel over de oudhollandse lekkernij; oliebollen, die ook nu in Weidevenne weer te koop zijn. Naast alle feestelijkheden deze maand zijn er ook mensen met vragen of die wel wat hulp zouden kunnen gebruiken. Daarover een stukje met nuttig advies. St. Maarten was dit jaar anders dan anders en Adrie Wien kijkt er op terug.

Nieuw gezicht
Een nieuw gezicht bij de redactie is Chris de Vries. Chris stelt zich voor en gaat meteen op bezoek bij Geoffrey Nijenhuis, directeur bij obs Weidevogels. Wijkwethouder Paul van Meekeren opende Columbuzz en wijkmanager Michael Lanting kijkt terug op de afgelopen periode.

Mozaïeksteentjes knippen met kunstenares Yasmin Kaddour

25 jaar Weidevenne
Ad Broeders gaat op onderzoek naar de verdwenen mozaïekbankjes en Ria Groot beleeft een avontuur dichtbij huis  met de camper. Koos van Lunteren vertelt waarom hij even in quarantaine was en hoe het voelt om in je keel geschraapt en in je neus gepeuterd te worden. In 2022 is het 25 jaar geleden dat de eerste bewoners in Weidevenne kwamen wonen en de redactie van de wijkkrant doet een oproep voor reacties. Natuurlijk is er ook weer een puzzel.

Geen krant, geen nood
De volgende wijkkrant verschijnt rond 4 februari 2021. Heeft u een leuk idee voor de krant? Mail naar info@weidevenner.nl. Geen krant ontvangen of een Nee-Nee sticker? Geen nood, de wijkkranten Weidevenne en Centrum zijn ook te lezen op weidevenner.nl.

eerste bewoner

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *