Het Purmerends Gemend Koor heeft er weer zin in! 

12/09/2019

De vakantie is voorbij, de scholen zijn weer begonnen, tijd om uw hobby’s weer op te pakken of een nieuwe hobby te beginnen. Als u altijd al bij een koor wilde zingen dan is dit het juiste moment, want het Purmerends Gemengd Koor is onlangs weer begonnen met de repetities. Na zes weken vakantie heeft het koor de draad weer opgepakt. En met zoveel plezier! Samen zingen maakt blij, geeft energie en voldoening. Samen een koorwerk instuderen vraagt inzet, maar de harmonie die daar uiteindelijk uit groeit resulteert in een klinkend concert wat blij maakt en tevreden.

Het koor is ingedeeld in sopranen, alten, tenoren en bassen. Elke stem is welkom, maar vooral bassen en tenoren zijn zeer, zeer welkom. Heeft u geen zangervaring of weet u niet wat voor stemtype u heeft? Geen probleem, een eenvoudige stemtest bepaalt waar u zich het meeste op uw gemak zal voelen. En met hulp van het koor voelt u zich snel op uw plaats.

Kom op donderdagavond eens kijken hoe het eraan toegaat onder de gezellige, humoristische en buitengewoon vakkundige leiding van Justina Oosters. U bent van harte welkom.

De repetities worden gehouden op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de Schuilplaats, Rivierenlaan 283. Voor meer informatie over het PGK kunt u contact opnemen met de voorzitter: 06 22379034.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *