Guido Scope Productions / Muziekschool

26/06/2014

Mijn naam is Guido Scope en ik ben gitarist, basgitarist, componist en gitaarleraar. Ik werk vanuit mijn studio aan huis in de Siouxstraat 16, en heb eigenlijk twee kleine bedrijven. Guido Scope Muziekschool en Guido Scope Productions.

In Guido Scope Muziekschool geef ik gitaarles, basgitaarles en les in songwriting (compositie).

Bij Guido Scope Productions kan live muziek geboekt worden, vooral latin-jazz en jazz muziek. Op dit moment zijn de belangrijkste acts Jazz ‘n’ Samba, waarin ik met saxofonist Trinus de Vries een mix van vooral jazz en latin-jazz speel en Afinado, waarin ik met wisselende zangeressen Braziliaanse muziek speel (o.a. bossa nova en samba). Beide acts zijn heel klein inzetbaar als duo, maar kunnen naar wens van de opdrachtgever ook uitgebreid worden met bijvoorbeeld bas, percussie of drums.

Ik ben in 2007 begonnen met Guido Scope Productions, omdat muziek maken altijd datgene is geweest waar mijn hart ligt. Daarnaast vind ik het erg leuk om via mijn lessen mijn kennis over te dragen. Ik hoop mijn leerlingen iets mee te geven, om hun leven te verrijken.

Voor meer informatie is mijn website www.guidoscope.nl te raadplegen of ben ik persoonlijk bereikbaar op 06 52696711.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *