Gratis kennismaken met karatelessen

17/10/2019

Altijd al willen weten of Shotokan Karate-do iets voor uw kind is? Binnenkort gaat karate Shidoshi-do gratis introductie karatelessen verzorgen in de grote zaal van Clup Welzijn in Heel Europa aan de Genuahaven 52 en kan iedereen in Purmerend vrijblijvend en op een sportieve manier kennismaken met Karate-do.

Vanaf 19 oktober starten de introductie karatelessen iedere derde zaterdag van de maand. De rijkserkende karate-do leraar van Shidoshi-do behandelt de basisbeginselen van het moderne Shotokan Karate-do waarbij er een aantal basis stoot, trap en verdedigingstechnieken aanbod komen en wordt er op een veilige manier gewerkt met stoot en trapkussens. De introductie karatelessen zijn gesplitst in twee aparte uren, te weten: jeugd (7 t/m 14 jaar van 14.00 – 15.15 uur) en daarna volwassenen vanaf 15 jaar en ouder van 15.30 – 16.45 uur.

Met deze lessen krijgen de deelnemers een goede indruk van de moderne Shotokan Karate-do stijl, wordt er lekker veel bewogen en gezweet en gaan deelnemers met een lekker voldaan gevoel naar huis. De karateles is leuk om aan mee te doen en op een gezonde manier te sporten.

Kijk voor informatie over tijden en locatie op https://shidoshi-do.nl 

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *