Gratis advies voor puppies

11/09/2013

Linda en Conan

Ik ben Linda Rijkes en woon al vijftien jaar met mijn man en kinderen Kai, Devon en Juna in de wijk Azië in Weidevenne. Ik ben werkzaam bij Dierenartsenpraktijk Purmerend en werk zowel op de vestiging in het centrum als op de dependance aan de Gangeslaan 80a. Een van de leukste dingen van mijn werkzaamheden zijn de gratis Puppy party’s.

Op deze avonden komen baasjes met hun nieuwe pup op de hoofdpraktijk aan de Purmersteenweg (tegenover het gemeentehuis) en help ik ze samen met mijn collega Carin op weg met alles wat komt kijken bij het hebben van een hond als huisdier. We vertellen wat er bij de dierenarts gebeurt, maar ook vragen over gedrag en opvoeding beantwoorden we graag. De volgende Puppy Party vindt plaats op woensdag 2 oktober van 19.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. Graag wel even van te voren aanmelden.

Op zondag 6 oktober, tijdens onze Open Dierenartsendag, geven we u graag een rondleiding door de hoofdpraktijk aan de Purmersteenweg. Voor informatie: telefoon 0299-421000, of e-mail info@dierenartspurmerend.nl.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *