Geluk bij een ongeluk

18/08/2019

Soms komt het nieuws gewoon aangevaren bij de redactie. Nick, Marc, Maurits, Lasse en Jinroy zijn met de boot lekker aan het varen in de Baaienwijk. Plotseling stokt de boot, het blijkt dat de motor tegen een weggewaaide terrasstoel is gevaren en deze zit nu om de motor heen. Na lang gepriegel en gepruts komt er wat speling en Nick denkt, hé leuk om te filmen en pakt zijn iPhone. Maar helaas is een boot niet stabiel, want als Marc hem per ongeluk aanstoot, verdwijnt de telefoon in het water.

Nick bedenkt zich geen moment, trekt zijn kleren uit en springt in het koude, maar gelukkig ondiepe water. Hij voelt met zijn voeten, maar het lukt hem helaas niet om de telefoon te vinden. Tenslotte besluiten de anderen hem te gaan helpen, kleren en schoenen uit en met z’n vieren hand in hand, stukje voor stukje wroeten in de modder. Uiteindelijk was Marc de gelukkige die wat voelde en ging meteen onder water om de telefoon op te pakken. Iedereen was super opgelucht en blij, en het mooie is dat de telefoon het ook nog doet.

Geluk
Ze zijn inmiddels wel erg koud van het water en de wind geworden, maar de redactie heeft alles gevolgd en biedt ze handdoeken aan om bij te komen. Na het terugzetten van de stoel bij de eigenaar op het terras varen ze weer terug naar huis om door te warmen en droge kleren aan te trekken. Een geluk voor de bewoner dat hij zijn stoel weer terug heeft en voor Nick, die koud, maar tevreden, weer kan bellen en filmen.

Nick, Marc, Maurits, Lasse

 

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

1 comment

  1. Joke Boszhard-Klok schreef:

    Dat noemen we in Amsterdam echte masselpikkies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *