Fysiovenne

26/06/2014

Wie ben ik?

Mijn naam is Rozanne de Boer en ik woon sinds oktober 2011 in Weidevenne. Ik ben sinds 2008 zelfstandig fysiotherapeut. Naast mijn werk als fysiotherapeut ligt mijn belangstelling in het bijzonder bij het behandelen en revalideren van (recreatieve) sporters. Ik ben dagelijks bezig met de revalidatie van patiënten  na knie- en enkeloperaties. Verder ben ik in mijn vrije tijd hardlooptrainer bij AC Waterland.

Wat voor bedrijf is Fysiovenne?

In 2013 heeft Fysiovenne zich als fysiotherapiepraktijk gevestigd in sportschool Weidevennesports, aan de Zambezilaan 181 in de Weidevenne. Fysiovenne gaat uit van fysiotherapeutische zorgverlening in een prettige werksfeer en informele omgang. Wij hechten veel waarde aan actieve therapie. Patiënten worden zo spoedig mogelijk (afhankelijk van de aandoening) aan een actief oefenprogramma onderworpen om de algemene en specifieke belastbaarheid te verhogen. Zo werken patiënten actief mee aan hun herstel. Voor deze actieve aanpak werkt Fysiovenne samen met sportschool Weidevennesports. De praktijk is gevestigd in hetzelfde pand. Door deze samenwerking is er een unieke revalidatie mogelijkheid ontstaan voor patiënten, waarbij tal van moderne trainingsapparatuur ter beschikking staat. Zowel voor leden als niet leden!

Waarom ben ik met Fysiovenne begonnen?

Gedurende 5 jaar heb ik in een team van zelfstandige fysiotherapeuten gewerkt in Landsmeer. Toen ik in 2011 in de Weidevenne ben komen wonen ben ik de uitdaging aangegaan om dichter bij huis te gaan werken en een nieuwe fysiotherapiepraktijk Fysiovenne te starten. Het is voor mij een uitdaging om mensen van hun klachten af te helpen zodat zij weer kunnen sporten, werken en hun andere bezigheden pijnvrij te kunnen uitvoeren.

Hoelang bestaat Fysiovenne al?

Ik voer mijn praktijk met veel enthousiasme sinds 2013 op deze locatie in de Weidevenne. Ik hoop nog meer sporters, buurtbewoners en andere mensen van hun pijnklachten af te helpen.

Hoe kunnen bewoners mijn praktijk bereiken?

Fysiovenne is direct toegankelijk, voor zowel leden- als niet leden van de sportschool. U kunt zonder verwijzing van arts of huisarts bij ons terecht. Voor afspraken is Fysiovenne te bereiken via onderstaand telefoonnummer of mailadres. Kijk ook eens op onze website: www.fysiovenne.nl

Telefoon 06-46158874, email:  info@fysiovenne.nl

Rozanne de Boer | Fysiotherapeut en eigenaar Fysiovenne

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.