Fundynamic.com

12/05/2014

Wie ben ik?

Mijn naam is Stefan Hendriks en ik vind zinvolle Software bouwen het mooiste vak ter wereld. Mijn droom is om de beste Developer opleiding ter wereld op te zetten. Dit wil ik doen vanuit mijn eigen bedrijf Fundynamic.

Wat voor bedrijf is het?

Het bedrijf richt zich op Software ontwikkeling, coaching, consultancy en het inspireren van mensen die betrekking hebben tot het bouwen van software.

Waarom hiermee begonnen?

Mijn droom is om de beste Developer opleiding ter wereld op te zetten. Daarnaast wil ik altijd met het vak bezig zijn.  Het vak is complex: Het bouwen van complexe software oplossingen wordt vaak vergeleken met het bouwen van een auto. Door deze analogie zijn er verwachtingen van o.a. het eindproduct. Het bouwen van software is echter meer als het bereiden van een complex gerecht. Je moet proeven, beetje zout en peper erbij, ingredienten weglaten etc om tot een succesvol product te komen. Verwachtingen komen vaak niet overeen met de werkelijkheid (auto != soep) en daardoor ontstaat frictie.

Dit is zonde. Software is een middel en dient een (hoger) doel. Door je processen goed in te richten staat het team in dienst van het hogere doel en kun je snel sturen om mee te bewegen met veranderende markten. Hier komt Fundynamic bij kijken. Ik kan uiteraard software bouwen, maar help je graag ook mee in het proces om tot een succesvol product te komen. Dit doe ik door Agile werkprincipes toe te passen en de ‘vraag achter de vraag’ duidelijk te krijgen.

Het einddoel is om de opleiding “beste Developer ter wereld” op te zetten. Dit bevindt zich nu in de beginfase.

Hoe lang bestaat het bedrijf al?

Het bedrijf bestaat sinds februari 2014

Hoe kunnen bewoners je bereiken?

Contact gegevens zijn te vinden op www.fundynamic.com

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *