Fun en golf op de Purmer

10/07/2020

Op 11 en 12 juli opent golfclub de Purmer aan de Westerweg 60 haar deuren voor iedereen. Voor de allerkleinsten is er een speciaal funpark waar ze spelenderwijs kennis maken met golf. Kids kunnen vanaf 10.00 uur elk uur starten met het parcours. Reserveer  hier je ‘starttijd’ onder vermelding van de datum, het aantal kinderen, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres.
Voor wie het echte werk wil proberen zijn er gratis proeflessen. Tijdens deze eerste kennismaking worden de basisbeginselen van het golfspel uitgelegd. De golfclubs en andere golfmaterialen. Daarna volgen de belangrijkste slagen ‘Putten’ en ‘Swing’. Vanaf 10 uur is er elk uur een proefles. Schrijf hier in met de datum, het aantal personen, leeftijd, e-mailadres, de gewenste starttijd en een telefoonnummer.

Gevorderde spelers kunnen voor € 34,50 een introductieronde 18 holes te boeken, ook voor de clubwedstrijd (Texas scramble) op zaterdag of de wedstrijd voor ervaren golfers op zondag om 11:30 uur. Inschrijven kan via mijn.burggolf.nl of hier o.v.v. naam en telefoonnummer. Tijdens het Zomerfestijn draait alles om Fun. Doe mee met introducees aan de Longest Drive Contest en de Neary contest op de blauwe lus, hole 1. Voor € 2 zijn er vijf kansen. Deze wedstrijdjes beginnen beide dagen om 16.00 uur.

De dag wordt afgesloten met een overheerlijke BBQ van de Green Egg. Ook introducees die niet golfen zijn van harte welkom. Op zaterdag steken we om 15.00 uur de Green Egg aan, op zondag om 14.00 uur. Vakantie in eigen land wordt nog leuker met het BurgGolf Zomerfestijn.   
Adres: Westerweg 60, Purmerend. Voor meer informatie kunt u mailen naar: purmerend@BurgGolf.nl

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *