Fotowedstrijd vakantiefoto’s

21/07/2022

Dit jaar mag en kan het weer, we kunnen op vakantie. Met de auto, vliegtuig, camper, caravan, alles kan en mag weer. De redactie vindt het daarom de hoogste tijd voor een fotowedstrijd met vakantiefoto’s, niet alleen in Weidevenne maar ook buiten onze landsgrenzen. Te land ter zee en in de lucht. We zijn benieuwd waar u dit jaar naartoe gaat, Italië, Spanje, Noorwegen of misschien blijft u lekker in ons eigen mooie landje. Regelmatig zullen de leukste kiekjes op de website worden geplaatst.

Laat alle bezoekers van de website meegenieten van de leuke en mooie vakantieplekken en verhalen. Aan het eind van de schoolvakantie zal een deskundige jury de leukste, ontroerendste of gekste foto uitkiezen. De hoofdprijs is een vlees/kip waardebon te besteden bij Kip van West.

Foto’s kunnen worden ingestuurd tot maandag 12 september naar redactieweidevenner@gmail.com. Let op: vraag toestemming aan personen die op de foto staan. Insturen betekent dat u akkoord gaat met het plaatsen van de vakantiefoto en een foto van de uitreiking van de prijs. Vermeld bij insturen waar en wanneer de foto is gemaakt en wie er op staan. Vergeet niet uw (mail)adres en/of telefoonnummer te vermelden. 

We zijn benieuwd….

redactie Weidevenner.nl

Wilt u op de hoogte blijven van al het nieuws in Weidevenne, Kop West, Centrum en Beemster, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.