Feest aan de Koemarkt

06/06/2018

Op 5 juni waren Clemens en Truus Broens-Lodder zestig jaar getrouwd. Dat werd gevierd met een lekker diner bij de overburen met familie, vrienden en kennissen. De volgende dag stond burgemeester Don Bijl voor de poort met een grote bos bloemen. Clemens en Truus zijn ras Amsterdammers die elkaar tegenkwamen bij dansgelegenheid Paleis terras. Een half jaar later stapten ze in het huwelijksbootje en gingen inwonen bij een tante. Later kregen ze een eigen woning in Amsterdam. Ze hebben twee dochters en een zoon, zijn opa en oma van vier kleinkinderen en hebben inmiddels drie achterkleinkinderen.  

Vakantie

Clemens  was brandweerman in de hoofdstad en toen de kinderen wat groter werden, ging Truus werken bij de Hema. In 1970 verhuisden ze naar een mooie ruime flat in Purmerend  Clemens wandelt graag, deed veel aan biljarten en liep de Dam tot Damloop. Truus leest graag een boek. Het stel maakte mooie vakantiereizen naar Spanje en Curaçao. Na een paar verhuizingen wonen ze nu aan de Koemarkt en dat bevalt prima. Alleen tijdens de kermis twee weken lang een luidruchtige paardenracebaan voor de deur vinden ze minder. Clemens en Truus overwegen volgend jaar tijdens de kermis lekker op vakantie te gaan.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

3 comments

 1. C.Broens schreef:

  Geachte Redactie,
  Dit is een geweldig artikel met de mooie foto’s van onze prachtige dagen en de komst van de Burgemeester die alle tijd nam om ons bij te praten oven onze fijne stad.
  Allemaal vriendelijk bedankt.

  Truus en Clemens Broens.

 2. Cees Kwakman schreef:

  Jemig Clemens, wat een evenement, prachtig, allereerst natuurlijk van Harte Gefeliciteerd met jullie briljante Huwelijks verjaardag, 60 jaar, wat een klap, en wat zien jullie er fris en fruitig uit, vooral die imponerende foto met Truus tussen de Burgemeester en jou in, gewoon fantastisch !

  Geweldig dat jullie je er na die inzinking zo goed doorheen geslagen hebben en wens jullie dan ook een geweldige tijd, op naar de 75 jaar, en in goed gezondheid !
  Hartelijke groeten en een knuffel aan Truus van je gabbertje Cees.

 3. Rietje en Luc Hose schreef:

  Het was een gezellig dagje voor ons op de Koemarkt.
  Mijn zus Truusje en haar man Clemens waren 60 jaar getrouwd.
  En nog altijd heel gelukkig.
  Lieve schatten we houden van jullie
  Dikke knuffels Rietje en Luc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *