Lezing ‘Versterk het genezend vermogen op zes niveaus’

19/11/2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 19/11/2018
19:00 - 21:00

Locatie
Inloophuis Wij allemaal


Op maandagavond 19 november geeft Jacco Bouwes een interessante lezing over het zelf genezend vermogen van het lichaam in het Inloophuis Wij Allemaal. Jacco zal dan uitleg geven hoe je zelf bijdrage kunt leveren aan ondersteuning van je eigen natuurlijk herstel. Dit vermogen zit in namelijk in elk lichaam ingebouwd.

Ons lichaam is ingesteld om te overleven en wil graag gezond blijven en zich kunnen blijven herstellen zolang als dat mogelijk is. Dat het lichaam zich kan genezen, zien we bij wondjes of botbreuken die we wel eens oplopen. Na verloop van tijd hersteld zich dat volledig en is vaak nog sterker geworden dan het daarvoor was. Maar hoe zit dat nu bij kanker? Want daar hebben wij ons genezend vermogen heel hard nodig. Dit zelf genezend vermogen, wat wij allemaal in ons hebben, kan soms onderdrukt worden waardoor het zijn werk niet goed kan doen.
Jacco Bouwes van ‘Begeleiding Bij Kanker’ gaat in deze lezing uitleggen hoe dat nu werkt en wat je er aan kunt doen om je genezend vermogen of immuunsysteem te versterken zodat het beter zijn werk kan doen. Daar zijn namelijk verschillende factoren van invloed op die goed zijn om te weten 

Graag van te voren aanmelden via: info@wij-allemaal.nl of direct in het inloophuis. Aanvang 19:00 uur en start 19:30 uur. Parkeren en entree is gratis. Jacco Bouwes (1969) werkt ruim 20 jaar in de gezondheidszorg waarvan het grootste deel als oncologieverpleegkundige in 2 verschillende ziekenhuizen en is vanuit zijn belangstelling voor de psyche van de mens een eigen praktijk voor psychotherapie begonnen in Purmerend.

Adres Inloophuis Wij Allemaal
Burgemeester D. Kooimanweg 11-1,  Purmerend
T 0299 – 406 094
E info@wij-allemaal.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *