Dorpswandelingen door Middenbeemster

12/07/2020

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 12/07/2020
Hele dag

Locatie
Bezoekerscentrum Beemster


VISIT Beemster en Beleef de Beemster starten deze zomer met een nieuwe traditie; dorpswandelingen door Middenbeemster op elke tweede zondagmiddag van de maanden juli, augustus en september.

De start van de dorpswandelingen is bij Bezoekerscentrum Beemster. Na een korte introductie over Werelderfgoed de Beemster start de wandeling door de oude kern van Middenbeemster met een van de ervaren gidsen van Bezoekerscentrum Beemster. Tijdens de wandeling brengen we onder andere een bezoek aan de Keyserkerk. Daar krijgen we ook een rondleiding. De dorpswandeling eindigt bij Bezoekerscentrum Beemster met een lekkere verrassing. Alles uiteraard op gepaste afstand van elkaar.

De eerste dorpswandeling wordt georganiseerd op zondag 12 juli. Open inschrijving voor gezinnen, koppels en andere kleine groepen uit 1 huishouden. 10 tot 15 personen per rondleiding. Prijs: €15,- p.p. Inschrijven kan tot woensdag 8 juli via de website van Beleef de Beemster, www.beleefdebeemster.nl of kijk voor meer info op de Facebookpagina van VISIT Beemster.

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *