Dichters en schrijvers in Kerkhofgalerie

25/08/2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/08/2019
13:00 - 16:00

Locatie
Overweerse polderdijk


Zondagmiddag 25 augustus biedt Kerkhofgalerie en beeldentuin Overweersepolderdijk in Purmerend dichters en schrijvers een podium om in een parkachtige omgeving hun verhalen te vertellen, hun gedichten voor te dragen voor volwassenen en/of kinderen.
Het is de vraag waar poëzie een lied wordt of een lied eigenlijk poëzie of een verhaal. Dit keer worden ook duidelijk schrijvers en dichters uitgenodigd die ook voor kinderen kunnen en willen voordragen.

De locatie is een bescheiden gerenoveerd kerkhof, dat bestaat uit een kapel op een heuvel met daaromheen een lagergelegen bijna bosachtig parkje. In de kapel is een expositie met schilderijen van Carine van de Noort en sieraden van Mana Ottmer. In de tuin staan een aantal monumenten en beelden.
Er wordt een middag aangeboden waarbij de bezoeker door het parkje kan wandelen alwaar de dichter/schrijver op eigen gekozen plek vrij is te beginnen of te eindigen met zijn/haar presentatie.
Omdat er telkens andere mensen staan/langs komen, is de dichter/schrijver in de gelegenheid opnieuw te beginnen. Zowel de lezer als de bezoeker is dus vrij in beweging. In geval van slecht weer wordt mogelijk een oplossing gezocht in een tent vóór de kapel.

De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Om 16.30 uur is er een gezamenlijke afsluiting in een grote kring, zodat dichters en schrijvers ook naar elkaar kunnen luisteren.

Neem voor meer informatie contact op met Kees Kasbergen via info@keeskasbergen.nl of spreek zijn telefoon in op 0299-427823.  Zie ook www.kerkhofoverweersepolderdijk.nl.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *