AquaDisco Summer Party

21/06/2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 21/06/2019
19:00 - 21:00

Locatie
Leeghwaterpark 1


Op vrijdagavond 21 juni is het laatste dansfeest voor de zomervakantie in het Leehwaterbad. Deze AquaDisco! heeft als extra een ‘tropisch’ springkussen. Vanzelfsprekend ontbreken zomerse muziek en lekker zwemwater niet. De dansfeesten in het recreatiebad trekken altijd honderden enthousiaste muziek- en waterfans.

Vrijdag klinken vanaf zeven uur ’s avonds in het recreatiebad swingende kinderhits en zomerhits. Wie niet danst kan van de luid klinkende muziek genieten tijdens het spelen of zwemmen. De deuren van het zwembad zijn voor de AquaDisco Summer Party open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Kinderen kunnen vanaf heden muziek aanvragen via info@spurd.nl, hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Leeghwaterbad of vrijdagavond 21 juni vragen aan de dj.

Jonge muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. De toegangsprijs voor de AquaDisco is € 5,50, toegangskaarten voor Summer Party zijn inmiddels in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *